Covid-19

Beste ouders, ketten & chiro-sympathisanten,

Het is nu al een tijdje geleden dat we elkaar nog eens hebben gezien. En wat vooral al lang geleden is, is dat we ons nog eens hebben kunnen misdragen op de chiro! Wij, net zoals de rest van de leiding, vinden dit zeer jammer. We hadden niets liever gewild dan toch die chirozondagen te kunnen laten doorgaan, maar helaas is dit niet zo.

Toch laten we ons kopje zeker niet hangen! We blijven hopen dat het bivak kan doorgaan en gaan er nog steeds van uit dat we nog mogen vertrekken op 5 augustus. Alle voorbereidingen worden in orde gebracht, net zoals we dat elk jaar doen.
Vanuit ons kot dagdromen we al weg bij de gedachte aan het kamp. Door de lockdown en de weinige chirozondagen van afgelopen maanden hebben we er dubbel zoveel zin in! 😊
Dus al één belangrijke oproep: maak zeker geen andere plannen voor deze periode! Laten we samen al dromen van de zalige 10-daagse die voor zo veel mooie herinneringen  zorgt.

We kunnen spijtig genoeg nog niet met zekerheid zeggen of het kamp al dan niet zal doorgaan. Zodra wij meer weten, horen jullie het direct van ons.
Hopelijk kunnen we nog enkele zondagen samen doorbrengen voor we op kamp vertrekken, maar ook hier wachten wij nog op verdere instructies van de overheid.

Van zodra er terug chiro-activiteiten zullen kunnen doorgaan, zal dit wel duidelijk gecommuniceerd worden.

Voor de rest laten we alles via de normale gang van zaken doorgaan, zoals de inschrijvingen voor het kamp.

We missen het hele chiro gebeuren en de ketten heel erg en hopen op het beste!

Om dit gemis op te vangen hebben we een spel voorzien voor de ketten, die ze met of zonder begeleiding kunnen volbrengen. Ze hebben tot en met zondag 24 mei om dit spel te spelen en ons de filmpjes door te sturen. Het spel kan je vinden onder de rubriek “documenten”.
Alvast veel succes!

Hou het veilig en gezond!

Hopelijk tot snel,

Wallace en Margaux

X