Chirojaar (Covid-19)

Beste ouders en ketten,

We zetten het nieuwe chirojaar  in deze zondag, 4 oktober.
We starten deze dag met de formatie waarop we de overgangen meedelen. Daarna
een groot spel waarin de ketten per groep hun nieuwe leiding te weten komen. Als de ketten hun nieuwe leiding hebben ontdekt, trekken we allemaal samen naar het museum voor natuurwetenschappen in Brussel.
We beginnen met de chiro om 10u en eindigen zoals altijd om 18u. In de middag eten we samen ons lunchpakket.
De ketten van tito en keti moeten een fiets meenemen om ons zo te verplaatsen naar het museum. Speelclub en rakwi nemen het openbaar vervoer. 

Voor onze toegang tot het museum moeten wij op voorhand reserveren. Gelieve daarom VÒÒR woensdag 30 september te bevestigen of jouw kind(eren) zullen komen. Dit kan via mail of sms naar de leiding.

wanneer: zondag 4 oktober van 10u tot 18u
waar: chirolokalen, Stalkruidlaan 13, Laken
wat mee te nemen: lunchpakket, flesje water, speelclub en rakwi een mobib, tito en keti hun fiets (ook de ketten die tito worden vanaf dit jaar)

In het komende chirojaar blijven we het inschrijvingsdocument hanteren (zie link). Zo zijn wij op de hoogte van het aantal deelnemers en kunnen we ons er naar organiseren. Via mail zullen we iedere maand een nieuw document verzenden. Op de site kunnen jullie dit ook terugvinden. 
https://docs.google.com/forms/d/1td-ax4cjrETVWiGGPZ3cgiVd8x0MivPvsHw9b2Tsq5I/edit

Zondag 11 oktober kunnen we terug even nazomeren en mooie herinneringen ophalen over het kamp.  Op dit moment kunnen jullie zien hoe jullie kinderen 10 dagen hebben geleefd en gespeeld in Villers-Sur-Lesse op de fototentoonstelling. Daarnaast houden we het inschrijvingsmoment voor het nieuwe chirojaar. De chiro stopt dan om 17u.

Ook dit jaar zal onze wafelslag doorgaan. Graag roepen we iedereen op om zo veel mogelijk dozen wafels te verkopen. Zo proberen we wat centjes bij te verdienen, die we dan later in het jaar of op kamp kunnen gebruiken om iets leuks te doen met de ketten. Vraag maar rond bij je oma, opa, vrienden, nonkels, tantes, buren,…. De deadline om de papieren binnen te brengen is zondag 22 november. In bijlage kan je het verkoopformulier terugvinden.

Het jaarlijkse eetfestijn, Kiekenboef, zal plaatsvinden op zaterdag 7 november. Hou zeker deze datum vrij als je wilt komen smullen van een lekker kipje, toast champignon of vegetarisch alternatief! Verdere info volgt. 🙂 

agenda:
4 oktober:    CHIRO vanaf 10u (overgangen)
11 oktober:    CHIRO hapje klapje: tot 17u
18 oktober:   CHIRO vriendjesdag
25 oktober:   geen chiro

1 november:  geen chiro
zaterdag 7 november: kiekenboef
8 november:  geen chiro
15 november:  CHIRO
22 november: CHIRO
zaterdag 28 november: Mutshaard
29 november: geen chiro

6 december: CHIRO (enkel voor speelcub en rakwi)
13 december: CHIRO (enkel voor speelcub en rakwi)
20 december: geen chiro (kerstvakantie)
27 december geen chiro (kerstvakantie)

De voltallige leidingsploeg bedankt jullie voor het vertrouwen! We kijken er naar uit om er wederom een spetterend jaar van te maken!!!

Groetjes,
De leiding van Chiro Mutsaard

X